پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 114587
بهره‌مندي 637 روستاي چهارمحال و بختياري از آب آشاميدني
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 669

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار،قاسمعلي خدابخشي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقه چهارمحال و بختياري- افزود: فروش انشعاب آب در روستاها با هماهنگي شوراهاي اسلامي و دهياري‌ها به منظور کمک به اجراي بهتر طرح‌هاي هادي و قانون‌مداري در روستاها انجام مي‌شود.

وي وديعه انشعاب آب روستايي را براساس قانون500 هزار ريال اعلام کرد و گفت: نصب انشعاب آب در روستاها به صورت رايگان و توسط آبداران روستايي انجام مي‌شود.

خدابخشي تصريح کرد: 3129 انشعاب فروخته شده، انشعاب خانگي بقيه انشعاب‌ها غيرخانگي محسوب مي‌شوند که شامل انشعابات تجاري(مغازه ها)، صنعتي(کارگاه‌ها)، آموزشي(مدارس) هستند.

وي با بيان اينکه 83 هزار 298 مشترک از خدمات شرکت آب و فاضلاب روستايي استفاده مي‌کنند، خاطرنشان کرد: از مجموع انشعابات فروخته شده در سال گذشته893 انشعاب در شهرستان شهرکرد و بخش مرکزي شهرستان کيار، 372 انشعاب در شهرستان اردل و قسمتي از شهرستان کيار، 230 انشعاب در شهرستان بروجن، 276 انشعاب در شهرستان فارسان، 254 انشعاب در شهرستان کوهرنگ و 1104 فقره انشعاب در شهرستان لردگان فروش رفته است.

خدابخشي تصريح کرد: در حال حاضر 637 روستاي استان با جمعيت 388 هزار و 107 نفر از آب آشاميدني برخوردار هستند.

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html